Az alumínium sínrendszerek rugalmasságot biztosítanak a járművek belső terének elrendezésében. Segítségükkel az ülések elrendezése szabadon variálható, könnyen kiszedhető illetve berakható az éppen szükséges mennyiségű ülés. Rakomány rögzítésre is kíválóan alkalmas, a sínrendszer az oldalfara is felszerelhető.

Spacefloor® LX

A világ legkönnyebb M1 alumínium padlózata gépjárművekhez

Könnyű, vékony és környezetbarát.

A Spacefloor LX a teljes alumínium járműpadló kínálatunk legújabb tagja. Ez a valaha gyártott legkönnyebb és legvékonyabb padló. Alacsony szén-dioxid-kibocsátású alumíniumból készült, és talán a legkörnyezetbarátabb teljes alumínium padló.

A Spacefloor LX ugyanolyan magas minőséget nyújt, mint a többi padlónk, és az M1-es járművekre vonatkozó ECE és DIN követelmények szerint tesztelték.

Spacefloor®

Spacefloor

A Spacefloor® padlórendszert olyan gépjárművek részére fejlesztettek ki, ahol az utasülések rugalmas, biztonságos beépítése szükséges.

A rendszer egy sor alumínium profilon alapul, amelyeket egymáshoz ragasztva testre szabott padlót alkotnak. Az alumínium profilok integrált csövekkel vagy csatornával extrudálhatók, ami padlófűtéshez vagy kábelezéshez használható.

Innotrax

Innotrax
UVL855 STEP installed in a Mercedes-Benz Intouro M.

A rendszer öt padlóelem típuson alapul, amelyek mindegyike öt különböző hosszúságban kapható. Ez lehetővé teszi, hogy minden padlót a kívánt specifikációhoz igazítsunk. A telepítés gyors, egyszerű és minőségileg garantált. Röviden, az Innotrax sínek mindig tökéletesen párhuzamosak lesznek egymással.

Az Innotraxot az M1 szabvány szerint tesztelték. 11 nagy gyártó 18 különböző járműmodelljére kínál tanúsított jóváhagyást.

Sínek

padlózat sínrendszerek

Az alacsony profilú sín könnyen felszerelhető, és a jármű padlójába süllyeszthető a szép kivitel érdekében, mindössze 4 mm-rel magasabb a padló szintjénél.

A felszíni sín olyan járművekhez készült, ahol nem lehetséges süllyesztett síneket alkalmazni. Gyorsan és egyszerűen felszerelhető a legtöbb járműpadlóra, mindössze 14 mm-rel a padló szintje felett. A felszíni sín népszerű megoldás a 3. pont utasrögzítő felszerelésére.