Egyszerű és nagyszerű

Megkönnyíti az autó bármely üléséből a ki és beszállást. Közvetlenül az ülés mellé kihajtható, így egy plusz felületet biztosít amely lehetővé teszi a könnyű átcsúszást az autó ülésébe. Miután kényelmesen elhelyezkedett két mozdulattal összecsukható és elrejthető, amíg újra szüksége nem lesz rá.

A kiszállásnál szintén nagy segítség. Használat után két mozdulattal összecsukható és elrejthető.

Megoldás mindenkinek

A Transfer Board nem csak mozgássérültek számára készült. Bárki használhatja, akinek szüksége van egy kis segítségre a beszálláshoz. Segítségével nem kell az autóba görnyedni, kiszálláskor pedig lehetővé teszi az egyenes felemelkedést így még az ajtóba is könnyebb megkapaszkodni, ha kell egy kis extra erő.

Oszd meg autódat

Azok számára akik nem használják a Transfer Board-ot, annak felszerelése semmilyen negatív hatással nincs az autó használatára. Használaton kívül a BraunAbility Transfer Board szépen összehajtható és nem látható. A tábla teljesen eltávolítható ha épp azt szeretné.

Diszkrét és könnyen használható

Ha nem használja a táblát, egyszerűen fordítsa fel és hajtsa össze.
Így diszkrét és nem lesz útban, amíg újra szükség nem lesz rá.

Vezetők és utasok

Nem számít, hogy sofőr vagy utas. A BraunAbility Transfer Board az autó mindkét oldalára felszerelhető. Akár két egység is lehet, mindkét oldalon egy. Ez nagyon hasznos lehet, ha megosztja autóját.

A beépítés

A Transfer Board rögzítése a gyári ülés csavar helyeit használja, ezért nincs szükség a gépjármű visszafordíthatatlan átalakítására, egy későbbi eladásnál nem csökkenti az értékét. Ez természetesen azt is jelenti hogy könnyedén átszerelhető az Ön újabb autójába.

Válassza a kívánt autót

A BraunAbility Transfer Board a legtöbb autóba felszerelhető. Amit fontos figyelembe kell venni az az autó magassága. Egy városi terepjáróban (SUV) lévő Transfer Board például nagy valószínűséggel nem lesz jó megoldás egy kerekesszékes számára. Itt túl nagy lesz a magasságkülönbség. Ebben az esetben egyéb megoldásaink mint pl. a Turny Evo, jobb megoldás lesz. Ha azonban Ön képes felállni, egy SUV-ba épített Transfer Board akár remek megoldás is lehet. Itt a magasabb pozíció kevésbé megerőltetővé teszi az ülést és a felállást.